• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.09.2020

07:00

DANAS UJUTRU SVEŽE, tokom dana sunčano i toplo, do 32 stepena

Vesti

DANAS UJUTRU SVEŽE, tokom dana sunčano i toplo, do 32 stepena

Podeli vest

U Srbiji će danas ujutro biti sveže, a tokom dana pretežno sunčano i toplom, sa maksimalnom temperaturom od 27 na severu i zapadu do 32 stepena na jugoistoku


Uveče na severu, zapadu i jugozapadu, a tokom noći i u centralnim krajevima očekuje se prolazno umereno naoblačenje ponegde sa kratkotrajnom kišom.


Vetar će biti slab i umeren, severozapadni, jutarnja temperatura od 11 do 18, na jugoistoku oko 8 stepeni.

Foto: printscreen rhmz

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Uveče i tokom noći prolazno naoblačenje, ali će se zadržati suvo vreme.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura oko 18 stepeni, na periferiji grada od 14 do 16 stepeni, najviša dnevna oko 30. U utorak će na severu biti pretežno suncnao. U ostalim krajevima pre podne umereno do potpuno oblacno, uglavnom suvo i malo svezije. Posle podne razvedravanje.

Zatim se do kraja perioda očekuje pretežno sunčano sa dnevnom temperaturom iznad proseka za ovo doba godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set