• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ucentar.rs

10.09.2020

11:56

KORONA PRETI OPLENAČKOJ BERBI: Tradicionalna manifestacija pred otkazivanjem KLJUČNA JE PREPORUKA KRIZNOG ŠTABA!

Vesti

KORONA PRETI OPLENAČKOJ BERBI: Tradicionalna manifestacija pred otkazivanjem KLJUČNA JE PREPORUKA KRIZNOG ŠTABA!

Podeli vest

Usled pandemije korone virusa moguće je da najmasovnija manifestaciju u Srbiji doživi sudbinu ovogodišnjeg Egzita, Guče i bude- otkazana!

U opštini Topola saznajemo da će odluku o održavanju manifestacije, koja bi trebalo prema planu da se održi za mesec dana, doneti posle preporuka od strane Kriznog štaba Vlade Srbije.

Foto: TopPres

 

Prema sadašnjim merama zabranjeno je okupljanje za više od 500 ljudi.

Vašar (panađur) u Topoli datira iz vremena Aleksandra Karađorđevića. Od daleke 1962.godine održava se pod imenom privredno-turistička manifestacija Oplenačka berba u okviru koje se održava najveći Sabor narodnog stvaralaštva u Srbiji.

Prošle godine, ovu manifestaciju posetilo je 200 hiljada ljudi!

Kako je na Oplencu obeležen Sveti Trifun pročitajte OVDE  

BONUS VIDEO:

Ovako se vole istorija i Srbija: Dušan iz Zlakuse u čast svojih predaka peške prošao ceo Solunski front, a pale borce sačuvao od zaborava (Video)

EKSKLUZIVNA ISPOVEST NENADA LALATOVIĆA O PRIVATNOM ŽIVOTU I POLITICI: Iz svake nevolje sam izlazio jači!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set