• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

23.09.2020

11:01

DOBIJAJU BOLJE USLOVE ZA ŽIVOT I ZAPOSLENJE: Plastenici za socijalno ugrožene porodice Kruševca uz podršku nemačke ASB

Vesti

DOBIJAJU BOLJE USLOVE ZA ŽIVOT I ZAPOSLENJE: Plastenici za socijalno ugrožene porodice Kruševca uz podršku nemačke ASB

Podeli vest

U Mozaik sali Gradske uprave Kruševca potpisani su ugovori sa 22 porodice, kojima će biti donirani plastenici, u sklopu projekta „Direktna socio – ekonomska pomoć ugroženim porodicama i pružaocima socijalnih usluga u lokalnim zajednicama u Srbiji,,

Projekat  realizuju Nevladiona organizacija ASB, uz finansijsku podršku nemačkog Minisarstva spoljnih poslova i Grada Kruševca.

Sa dobitnicima plastenika biće održana i terenska obuka „Osnove plasteničke proizvodnje,,, kako bi se korisnici upoznali sa potencijalima, kao i eventualnim rizicima i problemima ove proizvodnje.

- Nemačka nevladina organizacija ASB će u okviru projekta podeliti 8o ekonomskih grantova u vidu plastenika, sistema kap po kap i prateće opreme socijalno ugroženom stanovništvu u Kruševcu, Beloj Palanci, Lučanima i Čoki- rekao je Gordan Velev, direktor kancelarije ASB u Beogradu.

Foto: GU Kruševac

 

Cilj projjekta je da doiprinese socijalno ekonomskoj inkluziji veoma ugroženih porodica i pojedinaca u Srbiji i da stvori bolje uslove za njihov život i zaposlenje.

Gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović pozdravila je prisutne i zahvalila se na pomoći i saradnji Nemačkom Ministarstvu spoljnih poslova koji finansira Projekat, kao i nemačkoj Nevladinoj organizaciji ASB koja ga implementira uz podršku lokalnih samouprava.

 

BONUS VIDEO

KAKO MALI BRSTI... Pojeo ga dok si rekao KRASTAVAC!

OD OVOG VIDEA ĆE VAM SE PODIĆI DIJAFRAGMA! Osećaj kao na rolerkosteru!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set