• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Narcisa Božić

28.09.2020

11:18

HOTEL U SREMSKOJ MITROVICI PRODAT ZA 550.000 EVRA! 'Sirmium kupio zemljoposednik!

Vesti

HOTEL U SREMSKOJ MITROVICI PRODAT ZA 550.000 EVRA! 'Sirmium kupio zemljoposednik!

Podeli vest

Firma "Imperial agro" iz Sremske Mitrovice, iza koje stoji mitrovačka porodica Ostojić, poznata po poljoprivrednoj proizvodnji, kupila je Hote "Sirmium" u centru grada za 550.000 evra

Najpoznatiji mitrovački hotel izgrađen 70-ih godina prošlog veka neuspešno je privatizovan 2006. godine i od tada ga prate finansijski problemi.

Zbog ogromnih dugovanja prema poveriocima, od kojih je najveći dug prema mitrovačkoj "Toplifikaciji", hotel je godinama propadao, od 60 soba bivši vlasnici uspeli su da rekonstruišu  samo trećinu, dok je fasada potpuno ruinirana.

Zbog svega "Sirmium" je od nekadašnjeg hotela sa tri zvezdice izgubio kategorizaciju i sveo se na  prenoćište.

Sudski sporovi još su u toku, a kako Informer saznaje, novi vlasnik moći će da preuzme hotel tek  nakon  okončanja postupka  likvidacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set