• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. M.

10.10.2020

08:12

NEVEROVATAN SLUČAJ FATALNE MILICE Na pomen njenog imena sudije, lekari i policajci se hvataju za glavu, a kada čujete šta ona godinama radi, BIĆE VAM JASNO I ZBOG ČEGA

Vesti

NEVEROVATAN SLUČAJ FATALNE MILICE Na pomen njenog imena sudije, lekari i policajci se hvataju za glavu, a kada čujete šta ona godinama radi, BIĆE VAM JASNO I ZBOG ČEGA

Podeli vest

Milica P. (26) iz okoline Gornjeg Milanovca podnela više od 300 različitih prijava protiv policajaca, sudija i lekara, optuživši svakog ko joj se nije svideo ili joj se zamerio * Čak 30 poznanika je lažno optužila za silovanje

Na pomen fatalne Milice P. (26) iz okoline Gornjeg Milanovca policajci, tužioci, sudije i lekari redom se hvataju za glavu!

Ova žena podnela je više od 300 prijava protiv državnih službenika iz Milanovca i Čačka u poslednje tri godine, praktično protiv svakog ko joj se nije svideo ili joj se zamerio, a čak 30 poznanika lažno je optužila da su je tukli i silovali!

Iako su sve ove prijave neosnovane ili lažne, policajci i tužioci su po sili zakona morali da se bave njima, pa su izgubili ogromno vreme i trud zbog suludog Miličinog hira da ih zatrpava poslom. To što je protiv nje podneto nekoliko krivičnih prijava zbog lažnog prijavljivanja kao da je ne dotiče.

Ugrozila brakove

Kako nam je potvrđeno u policiji, Milica je samo u septembru protiv raznih ljudi podnela novih 20 prijava, koje tek treba da se zavode i da se po njima postupa.
- U istoriji policije ovog dela Srbije ne pamtimo ovakav slučaj! U Gornjem Milanovcu gotovo da ne postoji policajac, sudija ili tužilac kom ona nije našla neku zamerku, koja je okončana krivičnom prijavom. Ipak, najgore su prošli njeni prijatelji i poznanici koje je optužila za silovanje, jer im je na pravdi Boga ugrozila i život i brak - priča naš izvor.

Foto: Privatna arhiva

 

Jedan od Miličinih poznanika iz Čačka, koji je zbog nje bio uhapšen, brecnuo se kao da ga je grom udario kad smo ga upitali za nju.
- Molim vas da me ništa ne pitate o toj ženi! - rekao je on, ali na insistiranje novinara Informera pristao je da ukratko kaže šta je doživeo:

- Video sam je samo jedanput u životu, na par minuta, i to u restoranu u kom sam pio pivo sa njenim tadašnjim mužem. Kada je stigla prijava da sam je silovao, umalo me infarkt nije ubio! Policija me je ispitivala, prošao sam agoniju, ni kriv ni dužan... Naravno, za tu prijavu je saznala i moja žena, jedva sam spasio brak...

U čačanskoj policiji objašnjavaju da nijedna Miličina prijava za silovanje nije dokazana. Ona nikada, ni u jednom slučaju nije priložila nalaz ginekologa niti bilo koji drugi materijalni dokaz koji bi potkrepio njene tvrdnje.

Postupci u toku

Inače, Milica je zbog navodnog maltretiranja, silovanja i zlostavljanja prijavila brojne policajce u Milanovcu i Čačku i mnogi od tih postupaka su još u toku. Na meti prijava su bili i lekari, socijalni radnici, a njima je zamerila maltretiranje, zlostavljanje i slično.

U Višem tužilaštvu u Čačku potvrdili su nam da Miličinih prijava ima na stotine. U Gornjem Milanovcu takođe, s tim što tužilaštvo u ovom gradu priprema krivičnu prijavu protiv nje za lažno prijavljivanje. Međutim, pre toga mora se rešiti i slučaj "silovanja" načelnika policije, jer je i on na Miličinom spisku tuženih. 

Fudbalski sudija, student, novinar...

Milica P. na društvenim mrežama ima brojnu publiku koja pomno prati svaki njen okršaj sa državnim činovnicima. Na svojim profilima se predstavlja kao fudbalski sudija, student prava, novinar, medicinski radnik, poljoprivredni tehničar, aktivista za zaštitu životinja...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srle

pre 3 godine

To treba strpati u zatvor, a ne da izlazite na teren 300 puta po njenim prijavama ko debili. Stvarno, tesko nama sa ovim novim rasturi-porodicu-i-brak zakonima.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set