• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

26.11.2020

10:54

U KRUŠEVCU TRAŽE RADNIKE: Ugledna nemačka kompanija nudi zaposlenje, EVO KAKO DA SE PRIJAVITE!

Vesti

U KRUŠEVCU TRAŽE RADNIKE: Ugledna nemačka kompanija nudi zaposlenje, EVO KAKO DA SE PRIJAVITE!

Podeli vest

Nemačka Kompanija Kromberg - Schubert Srbija doo Kruševac objavila je potrebu za zapošljavanje većeg broja radnika. Trenutno je zaposleno oko 1.400 uglavnom mladih ljudi, a plan je da u narednih godinu dana dostigne broj od preko 2.000 zaposlenih.

Fabrika u Kruševcu, inače, za šest meseci 2018. godine na Starom aerodromu izgrađena je na 23.000 kvadrata.

U dosadašnji razvoj uloženo je 20 miliona evra, a planirano je da investicija ukupno bude 29 miliona evra, kako bi se broj zaposlenih u kompaniji u Kruševcu povećao na 4.000, čulo ser ovih dana prilikom susreta čelnika lokalne samouprave sa menadžmentom kompanbije ,,Krombert– Šubert,,. Bio je to ,, Dan otvorenih vrata,, koji je za ovu kompaniju postao tradicija.

Foto: R.B.

 

Zaposleni su angažovani na poslovima proizvodnje kablova za potrebe vodećih i renomiranih auto kuća, precizniuje za automobile marke ,, škoda fabija,, i ,, superb,,. Aktuelno je, takođe, usvajanje novog programa kompletnog kablovskog sklopa za automobile marke ,, porše karera,,.

Kompanija u Kruševcu, prema rečima menadžmenta, posluje prema svetskim standardima u svim segmentima, vodeći računa o potrebama radnika, što uključuje njihovu bezbednost i vodjejje računa o zdravlju.

Foto: R.B.

 

Od naredne godine radiće se i za nov model ,,škoda fabija,,, a novi projekti uključuju nabavku opreme, ali i povećanje broja radnika, a zainteresoivani za posao mogu popuniti prijavu i online na https://www.rtk.rs/kromberg-schubert- poslovi/operater-u-proizvodnji/.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Svađe i rasulo u Feneru! Povod je Bata Mirković!
Fudbal

Svađe i rasulo u Feneru! Povod je Bata Mirković!

Turski mediji prenose da je predsednik istanbulskog velikana, Ali Koč (57) želeo u stručni štab da dovede i Zorana Mirkovića (52), ali da je trener Ismail Kartal (62) to odbio, što je dovelo do ozbiljnih nesuglasica.

10.05.2024

14:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set