• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.12.2020

07:20

DETALJNA PROGNOZA! Danas MRAZ, a evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana! OD PETKA PROMENA KOJA VAM SE NEĆE DOPASTI!

Vesti

DETALJNA PROGNOZA! Danas MRAZ, a evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana! OD PETKA PROMENA KOJA VAM SE NEĆE DOPASTI!

Podeli vest

U Srbiji se danas ujutro očekuje mestimično slab, lokalno i umeren mraz, a u nižim predelima, po kotlinama i rečnim dolinama magla će se samo ponegde zadržati i pre podne


Tokom dana u većini krajeva pretežno sunčano, samo u Timočkoj Krajini oblačno i tmurno. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, posle podne i uvece u košavskom području u pojačanju.


Najniža temperatura od -7 do -2, najviša od 1 do 5 stepeni.

I u Beogradu ujutro slab mraz i magla. Tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, posle podne i uveče u pojačanju.

Najniža temperatura oko -2, najviša oko 4 stepena.

Foto: printscreen rhmz

Do četvrtka ujutro mestimično slab, u sredu lokalno i umeren mraz. U sredu tokom dana postepeno naoblačenje, ali ce se zadržati suvo vreme. Zatim pretežno oblačno, u četvrtak u severozapadnoj, zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji, a u petak ponegde i u ostalim predelima kiša. Za vikend suvo i toplije.

Početkom naredne sedmice novo naoblačenje, ponegde sa kišom. U Timočkoj Krajini tokom celog perioda oblačno i tmurno povremeno sa rosuljom, u košavskom području i vetrovito sa umerenim i jakim, a na jugu Banata i u Pomoravlju povremeno i olujnim, jugoistočnim vetrom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set