• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

10.12.2020

18:50

(FOTO) DEDA MRAZ SE NE PLAŠI KORONE: Ove godine, on će sa maskom na licu kucati na vrata kikindskih mališana, NOSI IM BRDO PAKETIĆA!

Vesti

(FOTO) DEDA MRAZ SE NE PLAŠI KORONE: Ove godine, on će sa maskom na licu kucati na vrata kikindskih mališana, NOSI IM BRDO PAKETIĆA!

Podeli vest

Deda Mraz u Kikindi imaće pune ruke posla. Oko 4. 000 paketića odneće na adrese kikindskih mališana. Osmi put Grad Kikinda organizuje Kutiju želja za male Kikinđane, ali i one sa strane koji dolaze kod svojih baka, deka ili rođaka, kako bi im ulepšali početak nove godine

Nova godina sve je bliže, a sa njom se puni i Kutija želja postavljena na Gradskom trgu. Oko tri hiljade pisama pristiglo je do sada kikindskom Deda Mrazu, a do kraja nedelje, očekuje se da taj broj dostigne 4.000.

Foto: V.N.

 

- U teškoj situaciji zbog epidemije nastavljamo, ipak, tradiciju i produžavamo termin za slanje želja do 13. decembra, tako da će i za vikend i u ponedeljak deca moći da sa baka, dekama ili roditeljima ubace pismo kikindskom Deda Mrazu.

Foto: V.N.

 

U skladu sa epidemiološkom situacijom, u poslednjoj nedelji decembra, kikindski Deda Mraz počeće da raznosi paketiće do vrata mališana. Ove godine, Deda Mraz sa vilenjacima svakom detetu doneće tražene poklone i paketiće, a cilj nam je da im izmamimo osmeh na lice i ulepšamo praznike-rekao je Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde.

Foto: V.N.

 

Sa današnjim danom, u Kutiju želja ubačeno je oko tri hiljade pisama sa molbama upućenim Deda Mrazu. Sve njih, timovi ljudi u Grdskoj upravi pročitaju, a potom raspoređuju.

- Očekujemo da će biti do 4. 000 paketića za decu u Kikindi. Zahvaljujem se svim preduzetnicima koji su dali svoj doprinos u vidu donacije, njih je više desetina, a taj iznos je oko milion dinara za paketiće.

Foto: V.N.

 

Donacije još pristižu, tako da će pomoć preduzetnika možda i premašiti milion dinara-istakao je
Lukač. Dečija nova godina zbog virusa korona za sada nije planirana na trgu ispred Gradske kuće, ali ukoliko se epidemiološka slika poboljša, ostaje otvorena mogućnost da se ova tradicionalna zabava za decu, ipak, ipak održi. Ove godine, iz opravdanih razloga, izostaće i organizovani doček Nove godine na trgu.

Foto: V.N.

 
Atrakcija za decu

Kikinda je večeras zasijala novogodišnjim ukrasima koji su najviše obradovali decu, ali i njihove roditelje. Na Gradskom trgu postavljeni su svetleći irvasi sa kočijama, zimska kuća iglu i novogodišnji voz u crvenoj i zelenoj boji.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set