• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Đ.

11.12.2020

14:55

ODBEGLI KORONOM ZARAŽEN PACIJENT DIGAO SUBOTIČKU POLICIJU NA NOGE: Posle dva dana potrage slučaj je rešen U KRUGU BOLNICE?!

Vesti

ODBEGLI KORONOM ZARAŽEN PACIJENT DIGAO SUBOTIČKU POLICIJU NA NOGE: Posle dva dana potrage slučaj je rešen U KRUGU BOLNICE?!

Podeli vest

Potraga za "odbeglim" kovid pacijentom, koji je u sredu nestao iz subotičke Bolnice, završena je pre sat vremena. Mihalj Harangozo (80) nađen mrtav i to u krugu bolnice

Od srede do danas, nije se znalo šta se dešava sa nesrećnim čovekom, a posle dva dana, danas oko 13 sati, kako saznajemo od porodice, pronađen je mrtav u krugu Bolnice, iza zgrade psihijatrije..

Ivanka Nikolić, kaže za Informer, da je slutila tako nešto ali se nadala da se sklonio ipak negde, dok pre sat vremena nije primila tužnu vest o ocu, da je nađen i da je na žalost preminuo.

Foto: N.Đ./privatna arhiva

 

- Nije mogao sam da ode daleko ,sve teže je hodao, prijavili smo sve i policiji. Danas su mi rekli u policiji da će u specijalnim odelima sve temeljno pretražiti. Sada su javili da je otac pronađen mrtav iza zgrade psihijatrije, kaže potrešena Mihaljeva kćerka Ivanka Nikolić.

Mihalj je u nedelju prvo otišao iz kuće u kojoj je živeo sa suprugom i nećakom.

- Nikada ranije nije otišao iz kuće a da se ne javi. Bili smo zabrinuti, jer teško hoda, imao je dijabetes i primao tri injekcije insulina dnevno. Našli smo ga blizu šume, na Makovoj sedmici. nije mogao dalje, jer mu je pao šećer. Pozvali smo Hitnu pomoć, odmah su došli, odneli ga u bolnicu. Kasnije nam je rečeno da otac ima kovid virus, kaže Ivanka.

Foto: N.Đ

Gužva ispred kovid ambulante

Porodica je nakon toga pregledana i konstatovano je da niko nije iz porodice pozitivan na virus kovid.

- Majka i brat od tetke jesu u kućnoj izolaciji, jer su živeli zajedno, a svi smo bili zabrinuti za tatu. Čuli smo da je u donjoj trenerc izašao, primećen je u sredu ujutro u pet sati njegov nestanak.Šta se dogodilo nesrećnom Mihalju da da ode iz svog bolničkog kreveta, nikom nije jasno. Porodica nije mogla da spava od srede, zbog zabrinutosti, da bi danas dobili tužnu vest, da je Mihalj nađen I da je na žalost preminuo.

Ivanka kaže da je nazvala bolnicu u sredu oko 14 sati, i rekli su joj da je sam napustio bolnicu ujutri rano.

- Verovala sam da je izašao možda napolje, da je u krugu bolnice, jer primetio bi ga portir da je izašao. Sad su mi javili da je pronađen mrtav u krugu bolnice, ne mogu da verujem, ne znam da li će majka ti moći podneti, jedva govori potresena Mihaljova kćerka i dodaje da  mora da saopšti tužnu vest sada majci i dvema sestrama koje žive u svojim kućama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set