• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

25.02.2021

07:15

Danas sunčano, natprosečno toplo, u subotu pad temperature

Vesti

Danas sunčano, natprosečno toplo, u subotu pad temperature

Podeli vest

U Srbiji će danas biti sunčano i natprosečno toplo, uz slab vetar promenljivog smera, a samo ujutro u nižim predelima i duž rečnih dolina, mestimično će biti magle, koja će se ponegde zadržati i pre podne.

Jutarnja temperatura biće od minus dva do sedam, najviša od 15 do 20 stepeni, prognoza je RHMZ-a.

U Beogradu će biti sunčano uz slab vetar promenljivog smera, samo ujutro u nižim delovima grada ponegde kratkotrajna magla.

Jutarnja temperatura oko sedam, na periferiji grada od jedan do četiri stepena, a najviša dnevna oko 18.

U petak će još biti pretežno sunčano i toplo, a magla koja se ujutru očekuje u nižim predelima, ponegde se može zadržati i pre podne.

U subotu se očekuje postepeno naoblačenje sa severa, uz osetniji pad temperature, umeren i jak severozapadni vetar i ponegde slabu kišu.

Uveče je moguć slab sneg samo na visokim planinama.

Zatim umereno oblačno, povremeno sa periodima sunčanog vremena, suvo i malo svežije, ali i dalje sa temperaturom oko i iznad proseka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set