• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

01.03.2021

17:35

ČARAPANI BEZ CVEĆA NE MOGU! Dve Maje u Kruševcu otvorile Versajsku baštu

Vesti

ČARAPANI BEZ CVEĆA NE MOGU! Dve Maje u Kruševcu otvorile Versajsku baštu

Podeli vest

Proleće se probudilo, a sa prvim danima marta, na gradskim cvetnim izlozima, sve je više i ukrasnog cveća.

Danas, prvog marta u Kruševcu je otvorena nova cvetna bašta, a prelepu Cvećaru ,,Versajska bašta,, otvorile su dve Maje suvlasnice lokala, školske drugarice, poreklom iz Berana, koje su, kako kažu, mnogo proputovale i želja im je bila da dodju u Carski grad i same u njemu ponude nešto lepo, što Kruševcu i priliči.

One su po ugledu na Versajski vrt Luja Četrrnaestog, ali i mnoge cvetne bašte u svetu, pod Bagdalom u Kruševcu otvorile Versajsku baštu. Željja im se, kažu, ispunila.

Foto: R.B.

 

- Zaljubljenice smo u Kruševac. Mnogo volimo ovaj prelepi grad. Kruševac nam je pružio toliku toplinu i srećne smo što i nas dve možemo da da doprinesemo nešto što priliči lepoti carskog grada, da ponudimo nešto inovativno i lepotu sa još mnogo strana sveta, jer smo mnogo putovale. Ovde se osećamo kao u svom rodnom mestu- priča nam jedna Maja, dok druga Maja sredjuje bankarske račune. U novootvorenoj Versajskoj bašti ,uz mnogo lepog cveća, ima i puno lepih kolača, brendiranog pića i drugih interesantnih stvari, svega za svačiji ukus.

Ovaj prelepi kutak smešten je u Ulici Slobodana Jovanovića, u blizini Ekonomske škole i vrtića Naša radost, nedaleko od kruševačkih bazena.

- Naš slogan je da sve naše kupce dočekujemo kvalitetom i ljubaznošću, da prepoznajemo njihove želje i ispunnjavamo sve to što žele- kaže Maja. Cene cveća su, u suštini, kao i svuda, iako su, tvrde ovde, mnogo drugačiji od drugih.

Foto: R.B.

 

Najniža cena je za ružu od 200 dinara, a cvetni aranžmani se kreću od 500 dinara, pa do više , čak i do 50 hiljada dinara, zavisno od narudžbine i ukusa i od
toga ko i za koga nešto naručuje-kaže ljubazna prodavačica, ističući da su u ponudi prelepa, sve brendirana pića, kao i kolači.

Ovde, sve na jednom mestu, može se naći sve što treba za jedno slavlje , a Versajska bašta će želje svima ispunjavati i po narudžbini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set