• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.12.2014

16:39

Ruski detektivi ispitaće ukrajinskog vojnika o padu aviona

Vesti

Ruski detektivi ispitaće ukrajinskog vojnika o padu aviona

Podeli vest

Ruski detektivi uskoro će ispitati kao svedoka ukrajinskog vojnika koji je dao intervju dnevnom listu "Komsomolskaja Pravda" u vezi sa rušenjem malezijskog aviona, rekao je danas portparol ruskog Istražnog komiteta Vladimir Markin.

Detektivi su danas razgovarali sa urednikom i novinarima lista koji su intervjuisali ukrajinskog vojnika, koji će biti u bliskoj budućnosti ispitan kao svedok u krivičnom predmetu o upotrebi zabranjenih metoda i sredstava ratovanja na jugoistoku Ukrajine, rekao je Markin agenciji Tass.

Detektivi planiraju da dobiju od njega informacije o detaljima rušenja "boinga 777", koje je dao u intervjuu, kako bi bila proverena njihova autentičnost i objektivnost, dodao je portparol.

Avion je pao na istoku Ukrajine 17. jula, kada je poginulo svih 298 putnika.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija