• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.01.2015

21:27

OVO NIKADA NISTE VIDELI Ajfelova kula u mraku u znak sećanja na žrtve

Vesti

OVO NIKADA NISTE VIDELI Ajfelova kula u mraku u znak sećanja na žrtve

Podeli vest

U Parizu je večeras u 20.00 sati ugašeno svetlo na Ajfelovom tornju u čast žrtava napada na redakciju časopisa "Šarli ebdo".

Društvena mreža "Twitter" saopštila je danas da je slogan "Ja sam Šarli", koja kruži društvenim mrežama kao znak podrške nakon napada na francuski časopis "Šarli ebdo", upotrebljen do sada u više od 3,5 miliona tvitova širom sveta.

Najveći broj tvitova registrovan je juče u 21.30 časova, kada je u minuti bilo 6.500 tvitova sa ovim sloganom.

U stravičnom napadu na redakciju satiričnog francuskog magazina poginulo je 12 ljudi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija