• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo.rs

13.01.2015

09:56

SUDIJA DŽENIN PIRO: Moramo da ih pobijemo, ili će oni nas! (VIDEO)

Vesti

SUDIJA DŽENIN PIRO: Moramo da ih pobijemo, ili će oni nas! (VIDEO)

Podeli vest

Sudija iz Amerike Dženin Piro pred kamerama gledane televizije izrekla svoj stav o tome šta treba uraditi sa radikalnim islamistima, džihadistima i šta bi SAD trebalo da urade

- Moramo da ih ubijemo. Moramo da ubijemo te radikalne mulimanske teroriste koji nas love. Vi ste u opasnosti. Ja sam u opasnosti. Mi smo u ratu i ovo se neće zaustaviti. Posle onog brutalnog terorističkog napada u Parizu, valjda je sada svima jasno - ovako je sudija iz Amerike Dženin Piro iskoristila svoje vreme na Fox televiziji da kaže šta ima o odnosu SAD i islamista.

U osmominutnom govoru, gotovo bez uzimanja vazduha, Piro je iznela i predloge za rešenje ovog globalnog zla i poruke za vladu SAD. Ovo njeno izlaganje dobilo je veliki publicitet u američkim, ali i evropskim medijima. Mnogi su je žestoko kritikovali zbog onoga što je rekla.

- Ovaj islamistički kancer metastarzira širom sveta - Boko Haram je u Nigeriji, Al-Šabab u Somaliji, Ansar al-Šarija u Libiji, Al Kaida, ISIS, koji je krenuo na Evropu - rekla je i nastavila:

- Znate šta treba da uradimo? To je problem muslimana. Zato njih treba da naoružamo do zuba da sami reše ove svoje probleme, a da mi okrenemo glavu na drugu stranu. Treba da im damo sve što je potrebno da bi izbrisali ove islamske fanatike. Neka oni urade posao.

Potom je imala poruku za američke vlasti:

- Vreme je da se ovo zaustavi. Prestanite da šaljete američke dolare u arapske zemlje koje ne podržavaju ovo. Pakistan je prvi na toj listi. Naterajte arapske nacije da izaberu. Ili su sa nama ili su protiv nas! I prestanite sa tim budalaštinama u vezi sa pregovorima oko nuklearnog naoružanja. Oni ne funkcionišu kao mi. Ne možete sa njima da razgovarate, ne možete da posredujete, ne možete da se cenjkate sa njima!.

Sudija iz SAD, koja je bila i tužilac, a sada je domaćin političke emisije na Fox TV i poltički komentator, okarakterisala je sve ovo što se dešava:

- Već godinu dana vam pričam šta nam se sprema. Govorim vam da je počeo novi krstaški rat, ali u obrnutom smeru, ovo je genocid nad hrišćanima. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija