• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.02.2015

19:16

20 OSOBA POVREĐENO u sudaru 60 automila u Austriji

Vesti

20 OSOBA POVREĐENO u sudaru 60 automila u Austriji

Podeli vest

Oko 20 osoba povređeno je danas po podne u lančanom sudaru više od 60 vozila u Austriji, do koga je došlo usled jakih snežnih padavina, saopštila je policija


Autoput A1 je, kod mesta Amšteten, na teritoriji austrijske pokrajine Donja Austrija, privremeno zatvoren u oba smera.

Jedan vozač, koji se nalazio na ovom putu, nakon što je video veliki sudar, alarmirao je policiju, rekao je portparol vatrogasne službe Donje Austrije Franc Resperger.

Dok je taj vozač nadležnima objašnjavao da se dogodio sudar, u pozadini se čuo jak udar, pošto je jedno vozilo udarilo i u njegov automobil.

- Mnogobrojna vozila su se zaglavila jedna u druga i prilaz mestu udesa je težak - ističe vatrogasna služba Amštetena.

Vatrogasci pokušavaju da uklone vozilo za vozilom.

U vreme nesreće bile su jake snežne padavine i, prema policiji, neprilagođena brzina, uz smanjenu vidljivost bila je uzrok masovnog sudara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Svađe i rasulo u Feneru! Povod je Bata Mirković!
Fudbal

Svađe i rasulo u Feneru! Povod je Bata Mirković!

Turski mediji prenose da je predsednik istanbulskog velikana, Ali Koč (57) želeo u stručni štab da dovede i Zorana Mirkovića (52), ali da je trener Ismail Kartal (62) to odbio, što je dovelo do ozbiljnih nesuglasica.

10.05.2024

14:49

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija