• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Tadić

11.02.2015

22:06

UKRAJINCI GRANATIRALI BOLNICU U DONJECKU dok traju pregovori u Minsku (VIDEO)

Vesti

UKRAJINCI GRANATIRALI BOLNICU U DONJECKU dok traju pregovori u Minsku (VIDEO)

Podeli vest

Bolnica u Donjecku bombardovana je večeras tokom pregovora lidera Rusije, Ukrajine, Nemačke i Francuske, a u granatiranju je stradala jedna osoba, dok je osmoro povređeno

Kako su saopštili u novinskoj agenciji Donjecka u granatiranju je stradao čovek koji je prelazio most u blizini bolnice, dok je osmoro zaposlenih u tom medicinskom centru teško povređeno. 

- Medicinska sestra i sedam drugih zaposlenih na neurologiji su povređeni tokom ovog napada - rekli su u agenciji.

Ministarstvo za vanredne situacije Donjecka poručilo je da je bolnica i dalje u plamenu, a na internetu su se pojavili navodno sveži snimci bombardovanja. 

Kako se navodi, Porošenkove snage su granatirale medicinski centar Kalininskaja, a meštani Donjecka tvrde da od bombi celog dana nemaju mira.

- Neprestano se čuju bombe. Tako je bilo ceo dan. Situacija se ne smiruje - rekao je jedan stanovnik Donjecka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija