• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Tadić

18.02.2015

21:56

TURKINJA ZADAVILA SINA ZBOG VELIKIH UŠIJU da ga "spasi" od zlostavljanja vršnjaka (VIDEO)

Vesti

TURKINJA ZADAVILA SINA ZBOG VELIKIH UŠIJU da ga "spasi" od zlostavljanja vršnjaka (VIDEO)

Podeli vest

Turkinja Nurhan Sadžan (37) ubila je svog desetogodišnjeg sina u toaletu bolnice u Ankari, jer je mislila da će mu klempave uši uništiti život

Kako navode turski mediji, majka monstrum je ubila sina nekoliko sati pošto je imao estetsku operaciju ušiju, a sve da bi ga "spasila" prozivanja u školi.

Nurhan je prvo sinu platila operaciju u bolnici Gezi u Ankari, da bi po završetku intervencije shvatila da su dečakove uši veće nego što su ranije bile. Onda ga je pozvala da prošetaju bolničkim hodnikom i u jednom trenutku odvela u toalet iz kojeg se vratila sama.

Kako tvrde zvaničnici, sumnja se da ga je zadavila maramom.

printscreen

Osećao bi se još gore pred prijateljima. Uradila sam to kako bih ga spasila  sramote

Nurhan S.  

Posle stravičnog zločina, majka je pobegla iz bolnice, uletela u svoj automobil i krenula u nadi da će uspeti da se izvuče. Ipak, nekoliko metara od bolnice imala je udes, pa je vraćena na pregled.

Kada je uhapšena navodno je priznala gnusni zločin uz opravdanje da joj je sin bio vrlo ružan. 

- Osećao bi se još gore pred prijateljima. Uradila sam to kako bih ga spasila takve sramote - rekla je Nurhan.

Doktor Metin Jilmaz, koji je operisao njenog sina kaže da ga je reakcija majke šokirala.
- Operacija je prošla u najboljem redu. Dečak je bio spreman da ide kući na dalji oporavak. Ne mogu da verujem šta je ta žena uradila - rekao je hirurg.  




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17