• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.03.2015

15:18

NAGRADA TRI MILIONA RUBALJA za informacije o ubistvu Nemcova

Vesti

NAGRADA TRI MILIONA RUBALJA za informacije o ubistvu Nemcova

Podeli vest

Svakom je zagarantovana anonimnost, ako da korisnu informaciju, koja bi mogla da pomogne u rešavanju ubistva opozicionog političara

 

 

Istražni komitet Rusije saopštio je danas da je spreman da plati tri miliona rubalja (43.530 evra) za korisnu informaciju vezanu za ubistvo opozicionog političara Borisa Nemcova.

- Anonimnost je zagarantovana. Osim toga, istraga je spremna da plati tri miliona rubalja za korisnu informaciju - rekao je portparol Istražnog komiteta.

Nemcov je ubijen u petak kasno uveče u centru Moskve, nedaleko od Kremlja, uoči velikog mitinga koji je pripremala opozicija. Nakon njegovog ubistva pripadnici opozicije su odustali od mitinga, ali su zatražili da umesto toga bude održan "marš žalosti".

Nekoliko hiljada ljudi prošetalo je danas u znak sećanja na ubijenog opozicionara od Trga Slavjanskaja u centru Moskve ka mostu Moskvorecki, gde je Njemcov pre dva dana ubijen.

Ruski istražni organi istražuju pet mogućih motiva za ubistvo Njemcova, uključujući pretnje koje je dobio zbog svog stava prema napadu na francuski satirični list "Šarli ebdo", a razmatraju se i mogući poslovni i lični motivi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija