• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.03.2015

12:55

PRVA IZJAVA UKRAJINSKE LEPOTICE Nisam videla ko je ubio Nemcova!

Vesti

PRVA IZJAVA UKRAJINSKE LEPOTICE Nisam videla ko je ubio Nemcova!

Podeli vest

Ukrajinska manekenka Ana Durickaja, koja je bila u društvu ruskog opozicionara Borisa Nemcova kad je ubijen u petak u Moskvi, izjavila je da nije videla ubicu, već samo njegov automobil

Ona je u izjavi za televizijsku stanicu Dožd rekla da nije videla ništa sumnjivo u trenucima pre ubistva, a tokom samog čina nije uspela dobro da vidi ubicu, prenela je agencija Sputnjik.

- Okrenula sam se i sve što sam videla je automobil svetle boje. Nisam mogla da razaznam ni marku, ni model ni tablice pošto se vozilo brzo udaljavalo sa mesta ubistva - rekla je Durickaja.

Nadzorne kamere su snimile ubistvo Nemcova, ali se na snimku vidi trenutak pre i posle ubistva, ali ne i sam čin, preneli su ruski mediji.

Taj video-snimak objavila je juče moskovska televizija "Centar" (TVC), preneo je sajt Raša tudej.

Zločin, koji se dogodio na Moskvoreckom mostu u centru Moskve, snimila je kamera koja snima vremenske uslove u centru grada a koja pripada televiziji TVC.

Snimak je obuhvatio širok kadar Moskvoreckog mosta, u blizini Kremlja, ali je kvalitet snimka takav da mogu da se razaznaju samo automobili na mostu i figure ljudi koji se kreću po njemu.

Opozicionar i manekenka su navodno večerali u jednom od restorana u sklopu GUM-a, a zatim su odlučili da prošetaju do njegovog stana, koji se nalazi u blizini i do kojeg su morali da pređu preko Moskvoreckog mosta.

EVO KO JE LEPOTICA KOJA JE BILA U DRUŠTVU NEMCOVA KADA JE UBIJEN

OTKRIVAMO Ko je supermodel Ana Durickaja, jedini svedok ubistva Nemcova!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stanko

pre 9 godina

ala je dobra riba, i ja bih sa njom vecerao, ali bih sigurno stigao do stana i odradio je, pa posle ako treba Svetom Petru na ispovest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17