• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.03.2015

14:32

ATENTAT NA NEMCOVA: Optuženi Dadajev priznao zločin! (VIDEO)

Vesti

ATENTAT NA NEMCOVA: Optuženi Dadajev priznao zločin! (VIDEO)

Podeli vest

Zaur Dadajev koji je uhapšen i optužen da za umešanost u ubistvu ruskog opozicionara Borisa Nemcova u centru Moksve priznao je učešće u ovom antentatu koji je uzburkao ceo svet

Inače, sud u Moskvi danas je podigao optužnicu protiv njega i Anzora Gubaševa zbog sumnje da su učestvovali u ovom svirepom ubistvu.

Osumnjičen je i Šadib Gubašev, brat Anzora, dok se poslednji, četvrti osumnjičeni razneo granatom kada je policija pokušala da ga uhapsi,a o čemu je informer.rs već ekskluzivno pisao.

Kasnije je utvrđeno da je reč o Beslanu Šavanovu.

Podsetimo, Nemcov je ubijen u noći 27. februara u samom centru Moskve, a to je najistaknutije ubistvo jednog ruskog opozicionara u 15 godina koliko je na vlasti aktuelni ruski predsednik Vladimir Putin, navodi britanska agencija.

 

Twitter

FSB i Savet bezbednosti Ruske Republike Ingušetije juče su saopštili da su ruske vlasti uhapsile ukupno četvoricu osumnjičenih za ubistvo Nemcova, a ranije danas potvrđene se oputužnice protiv Dadajeva i Gubaševa.

Jedan od četvorice ljudi uhapšenih pod sumnjom za ubistvo Nemcova bio je pripadnik policijske jedinice u ruskoj republici Čečeniji, objavile su danas ruske agencije.

Pogledajte snimak dovođenja uhapšenih u sud:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija