• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.03.2015

19:59

JANUKOVIČEV SIN IPAK POGINUO, potvrdila partija bivšeg predsednika

Vesti

JANUKOVIČEV SIN IPAK POGINUO, potvrdila partija bivšeg predsednika

Podeli vest

Sin bivšeg ukrajinskog predsednika Viktora Janukoviča je poginuo kada je vozilo u kojem se nalazilo propalo kroz led i potonulo u Bajkalsko jezero, saopštila je Partija regiona kojoj je pripadao bivši predsednik


Stranka je na svom zvaničnom internet sajtu objavila vest da je Viktor Janukovič junior (33) smrtno stradao, prenela je agencija AFP.

Ruske vlasti saopštile su juče da je jedna osoba poginula kada je vozilo u kojem je bilo šestoro putnika propalo kroz led, dok su neki ruski mediji naveli da se grupa vozila po ledu zbog fotografisanja.

Janukovič junior živeo je u Rusiji od kada je njegov otac pobegao iz Ukrajine u tu zemlju nakon gubitka vlasti u Ukrajini.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija