• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

04.04.2015

10:00

USTAŠE PRETE! Došli smo u Ukrajinu da koljemo Srbe! (VIDEO)

Vesti

USTAŠE PRETE! Došli smo u Ukrajinu da koljemo Srbe! (VIDEO)

Podeli vest

Broj Hrvata koji su otišli u Ukrajinu kako bi se borili protiv proruskih snaga je sve veći. Međutim, ono što je izazvalo najveću pažnju nije njihov odlazak, već njihove pretnje upućene Srbima koji se bore na strani Rusa

Na internetu se pojavio snimak na kom dva Hrvata lidera RusijeVladimira Putina nazivaju komunistom i novim Staljinom, pozivaju njihovu braću i sestre da dođu da se bore zajedno s njima, ali se nadaju i da će sresti Srbe i propisno ih, na njihov način, pozdraviti.Srbiju i njene građane nazvali su AGRESORIMA!

– Mi smo dobrovoljci iz Hrvatske i došli smo u bazu u Kijev pre 20 dana. Pripremamo se da uskoro krenemo za Mariupolj i nadamo se da ćemo ubrzo biti na bojnom polju – počeli su svoju priču Hrvati koji su se pred kamerama pojavili s fantomkama na licu.

vk.com/ivan_dubchenko

Oni su rekli da su nacionalisti koji podržavaju nezavisnost Ukrajine.

– Imali smo isti problem s agresijom od strane Srbije od 1991. do 1995. Oni sad imaju istu politiku kao i Rusi, i obe države se bore za nezavisne delove države. Sve smo to videli na televiziji, pa smo odlučili da dođemo ovde i borimo se s našom braćom Ukrajincima – nastavili su oni.

Oni Rusiju opisuju kao komunističku zemlju od koje Putin želi da napravi novi Sovjetski Savez.

– Znamo da se Srbi bore na drugoj strani i to je upravo dokaz da su oni i Rusi isti. Putin je komunista, isti kao i Staljin ili bilo koji drugi sovjetski lider, koji želi da napravi veliku Rusiju i ne prihvata neku drugu naciju. To Evropa ne sme da dozvoli! Moramo se boriti protiv njega i njegove politike – istakli su oni.

AP PHOTO

Kad je reč o Srbima, njihove pretnje se ovde na zaustavljaju, već su na indirektan način poručili da ih čeka pakleni susret s njima.

– Neki Srbi su dobri, to su oni koji nisu nacionalisti i razmišljaju ispravno. Ovi drugi se nazivajučetnicima i znamo da su upravo oni ovde i da se bore na strani prorusa. Mi se nadamo da ćemo ih videti i da ćemo ih na svoj način pozdraviti – uz smeh su poručili.

Na samom kraju videa, ova dva muškarca su ispričali kako smatraju da Evropa ne sme da dozvoli pojavu komunizma, kao i multikulturne nacije, zbog čega se nadaju da će se ovom borbom izdejstvovati slobodna Evropa.

– Pozdravljamo svoju braću i sestre iz Hrvatske i zovemo ih da dođu ovde i zajedno s nama da se bore protiv proruskih snaga! – završili su oni.

Pogledajte video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
taxista

pre 9 godina

Pa, dobro došli! Samo, nemojte se nadati da će pasti komanda "Povlačenje", onda kada vas Srbi okruže i postanu vaš jedini Bog! Niti će vam moći pomoći izdajnički vrh JNA, niti, uovom slučaju, kukavni ameri! Jedno je sigurno, kako vas niko ne može prepoznati sada zbog kape i šala, neće vas niko prepoznati ni posle blskog susreta!!!

Stanojko

pre 9 godina

Propustili ste da prevedete naj vaznije i naj gore sto su rekli,bore se protiv multi kulturalizma i drugih religija,kao i za belu Evropu!Zvuci poznato?Putin se trese od straha od ovakvih hitlerovih naslednika!

Milutin Vranjski

pre 9 godina

Подсећања ради, у II светском рату, крвати су били највернији савезници Хитлера управо на територији која је и сада предмет сукоба. Прошли су како су прошли, а проћи ће као што су прошли и крватски прадедови на Церу и Колубари 1914., или дедови под Стаљинградом 1944.. Сабезништво ова два назови народа, крвата и украјинаце је логична, јер и оба су продукт унијаћења - оно што су крвати за Србе то су украјинци за Русе! Једном речју, фрањевачко заглупљивљање, довело је до тога да крвати (јер су покатоличени Срби) патолошки мрзе Србе а украјинци (јер су покатоличени Руси) патолошки мрзе Русе. У оба случаја, циљ им је да сатру своје корене, јер све док постоје Срба и Руса они ће их подсећати да су некада били то што јесу. Психологија је то давно објаснила у Електрином и Едиповом комплексу. На реду је психијатрија, јер је мржња - болест!

Dragomir

pre 9 godina

Немци су усташе одвели у напад на Русију где су се показали као изузетно лоши војници.Предавали су се русима у првим борбама.Дезертере су хватали немци дајући им да у позадини буду слуге куварима!Ти покатоличени срби који су се декларисали као хрвати и усташе само су били способни против голоруког сопственог рода!Да им није био мађар Фрањо Туђман не верујем да тамо би био братоубилачки рат.Католички срби протерали браћу православце а оне који су остали прогласили за националну мањину?Тога нигде нема у свету?Као када би шумадинац прогласио стижанина или мачванина за националну мањину!Да,баш тако!

Miša Zemun

pre 9 godina

Srba ima skoro 2x više nego hrvata i pri tome su bar 2x hrabriji od njih i imaju samo jednu manu: nisu krvožedni ko hrvati jer da jesu, hrvatska bi bila davno izbrisana sa karte Evrope samo po osnovu onoga što je učinila srbima u II svetskom ratu! Hrvati to dobro znaju pa su zato podrepaši nemaca i amera jer samo tako imaju petlju da se suprostavljaju srbima! Lično nemam ništa protiv hrvata kao naroda, ali samo jedno znam da dobar deo hrvata ima jedan krvoločni gen koji miruje i nikad se ne zna kada će se ispoljiti i zato kad neko kaže da je hrvat, automatski imam veliku rezervu prema njemu.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17