• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ABC

12.04.2015

11:56

AJKULA UBILA DEČAKA dok je surfovao na ostrvu Reunion

Vesti

AJKULA UBILA DEČAKA dok je surfovao na ostrvu Reunion

Podeli vest

Dečak od 13 godina smrtno je stradao na francuskom ostrvu Reunion, kada ga je napala i ujela ajkula dok je surfovao u okeanu

Šampiona u surfovanju Elija Kanestrija (13) ajkula je ubila dok je sa još sedam osoba surfovao u oblasti koja je zabranjena za plivače upravo zbog opasnosti od ajkula. 

Tinejdžer je bio duboko u moru kada ga je ajkula napala s leđa, pokušavajući da ga zbaci s daske za surfovanje. 

Svedoci ove tragedije su policiji opisali kako je ajkula dečaku u sekundi izgrizla stomak, a zatim ruke i noge, nakon čega ga je odvukla u dubine. 

Ovo je čak sedmi napad ajkule sa smrtnim ishodom kod ovog ostrva od 2011. godine. Prethodni napad se dogodio u februaru, ali je ujedena osoba preživela.

Vlasti su tada zabranile bilo kakve aktivnosti u vodi van obeležnih oblasti, ali je tinejdžer odlučio da surfuje van tog dela i to ga je koštalo života. Ajkula mu je otkinula noge i ruke i on je iskrvario na smrt. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija