• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.04.2015

18:35

NEVREME U SAD: TORNADO ŠIROK MILJU pogodio Teksas! (VIDEO)

Vesti

NEVREME U SAD: TORNADO ŠIROK MILJU pogodio Teksas! (VIDEO)

Podeli vest

Tornado širok jednu milju pogodio je severni i centralni Teksas, saopštila je Nacionalna meteorološka služba dodajući da je u pojedinim mestima padao grad veličine teniske lopte

Više od 30.000 osoba u Teksasu ostalo je bez struje zbog oluje, navodi se u onlajn izveštaju lokalnih kompanija za snadbevanje strujom.

Najgora situacija je u Ostinu, gde je oko 7.600 osoba ostalo bez električne energije, prenela je televizijska mreža NBC.

Iz Agencije za vanredne situacije u okrugu Džonson navode da za sada nema povređenih iako je oluja prevrenula kamione na putevima, odnela krovove s kuća i poplavila puteve.


Najveća šteta je u području oko grada Rio Vista, kuda je tornado prošao pre dolaska u okrug Džonson, rekli su predstavnici agencije za lokalni medij dodajući da će se danas obaviti procena štete.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija