• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: itv

02.05.2015

12:25

KEJT I MALA PRINCEZA već izašle iz bolnice! (PRVE FOTKE + VIDEO)

Vesti

KEJT I MALA PRINCEZA već izašle iz bolnice! (PRVE FOTKE + VIDEO)

Podeli vest

Princeza od Kembridža Kejt Midlton porodila se danas u Londonu i na svet je donela devojčicu. Kejt se porodila u 8.34, a već oko 19 sati napustila je bolnicu i s novorođenom princezom uputila se u kraljevsku palatu

Devojčica je teška 3,7 kilograma, a porođaju je prisustvovao i otac, princ Vilijam.

Beta/AP

 

 

Oko 17.30 sati i maleni princ George došao je u bolnicu kako bi prvi put vidio sestru. Doveo ga je otac princ William. Princ George potom je odveden u palaču gdje se oko 19 sati uputila i njegova majka sa novorođenom princezom.

Britanci su nestrpljivi dok čekaju objavu imena princeze. Pretpostavlja se da će se kraljičina praunuka zvati Elis, Šarlot ili Dajana.

Pretolonasledniku engleske krune princu Vilijamu ovo je drugo dete sa Kejt Midlton, prethodno su 2013. godine dobili sina Džordža.

 

AP/Photo

GRADSKI GLASNIK OVAKO JE OBJAVIO RADOSNU VEST:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 8 godina

A kada će Novak i Jelena da pokažu lice malog Stefana?? Prodje već više meseci a mi ne videsmo kako dete izgleda ?? Videli smo samo da ga majka uči da čita engleski. Ako, blago nama, Srbima. Jedan Oxfordski pismeni više, medju nama.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija