• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rts.rs/informer.rs

22.05.2015

11:55

NIJE LAKO BARAKU! Ovako bije Mišel Obama! (VIDEO)

Vesti

NIJE LAKO BARAKU! Ovako bije Mišel Obama! (VIDEO)

Podeli vest

Mišel Obama ima 51 godinu, majka je dvoje dece, uspešna pravnica i zauzeta mnogim incijativama koje je pokrenula kao žena američkog predsednika. Međutim, to je ne sprečava da redovno vežba i održava svoju liniju, a kako bi i druge ljude motivisala objavila je snimak sa svog rutinskog treninga.

Inače, Mišel je vatreni poborink zdravog života i ishrane, i mnogo vremena je posvetila promociji kampanje "Lets Move" koja sad već puni pet godina, a za cilj ima borbu protiv dečje gojaznosti i podizanju svesti o važnosti vođenja zdravog života.

Na snimku se vidi kako prva dama SAD preskače vijaču, radi trbušnjake sa medicinkom, čučnjeve, diže dva tega po 17 kilograma i udara vreću.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija