• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.05.2015

15:08

NAJBIZARNIJA NESREĆA IKADA Ruskinja se upucala selfijem!

Vesti

NAJBIZARNIJA NESREĆA IKADA Ruskinja se upucala selfijem!

Podeli vest

Ruskinja Veronika C. (21) praveći fotografiju s pištoljem u ruci u svojoj kancelariji u Moskvi, umesto dugmeta za slikanje na telefonu povukla obarač i upucala se u glavu

Ruskinja Veronika C. (21) slučajno se upucala u glavu u svojoj kancelariji u Moskvi praveći selfi s pištoljem u ruci. Devojka je nakon bizarne nezgode prevezena u bolnicu i bori se za život.

Veronika opalila iz pištolja u zid naspram sebe, ali je metak rikošetirao i pogodio je direktno u glavu

Prema navodima ruskih medija, Veronika je tražila od čuvara u preduzeću da joj da pištolj kako bi se slikala s oružjem. Pripadnik obezbeđenja joj je bez pogovora ustupio svoje oružje, kalibra devet milimetara. Međutim, kad se namestila za perfektnu fotografiju, devojka je greškom povukla obarač umesto da pritisne dugme za slikanje na mobilnom telefonu.

Nakon incidenta čuvar je rekao da je Veronika opalila iz pištolja u zid naspram sebe, ali je metak rikošetirao i pogodio je direktno u glavu.

Mlada žena odmah je prevezena u bolnicu u teškom stanju.

- Nalazi se na intenzivnoj nezi i još je kritično. Tek kad je stabilizujemo, znaćemo stepen povreda - naveo je jedan lekar moskvoske bolnice u koju je Veronika primljena.

Poslednje selfi nezgode 

Muhamed Aslam Shahul (21) iz Singapura
- praveći selfi na Baliju pao s litice u okean i udavio se

Ana Ursu (18) iz Rumunije
- dok se slikala na parkiranom železničkom vagonu, spržila je struja od 27.000 volti

Pripadniku obezbeđenja koji je devojci dao pištolj preti kazna od šest meseci zatvora jer svoje oružje nije držao na sigurnom.

- Prema zakonu u Rusiji, vlasnik oružja mora da ga drži na bezbednom mestu, van domašaja drugih. Službenici koji nose oružje ne smeju dopustiti da padne u ruke onih kojima nije dozvoljeno da ga nose ili koriste. Taj zakon napravljen je radi bezbednosti - naglašavaju ruski mediji.

Bizarna nesreća u Rusiji samo je jedna u nizu sličnih koje su se u poslednje vreme dogodile u svetu.

Muhamed Aslam Shahul (21) iz Singapura prošle subote je pao sa litice na Baliju dok je pravio selfi.

- Mladić je bio na letovanju sa prijateljima. Pokušavajući da napravi spektakularnu fotografiju prišao je preblizu litici, okliznuo se i pao u vodu. Nije znao da pliva, pa se udavio - navela je policija Balija.

Samo nedelju dana pre toga, rumunska tinejdžerka Ana Ursu (18) iz grada Jasija poginula je pokušavajući da napravi selfi na parkiranom železničkom vagonu. Ona se na vagon popela sa drugaricom i, pokušavajući da se fotografiše, nogom dokačila golu žicu. Udarila ju je struja od 27.000 volti i spalila.

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija