• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.06.2015

08:42

KRVAVA NOĆ U MEKSIKU U napadu na pivarski centar poginulo 10 osoba

Vesti

KRVAVA NOĆ U MEKSIKU U napadu na pivarski centar poginulo 10 osoba

Podeli vest

Najmanje 10 osoba je poginulo u napadu na distributivni pivarski centar u blizni Montereja, u Meksiku, saopštile su danas meksičke vlasti

Napad na distributivni centar izveo je sinoć nepoznat broj naoružanih muškaraca u gardu Garsija, u Nuevo Leoneu, preneo je Rojters.

Oni su ušli u cenatr i počeli da pucanju na sve koji su se nalazili unutra, izjavio je državni tužilac Havijer Flores na konferenciji za novinare.

Prema njegovim rečima, sedam osoba je poginulo na licu mesta, a tri su preminule kasnije u bolnici.

On je dodao da je u distributivnom centru pronađeno oružje, časopisi o municiji i paketići droge spremini za prodaju.

Nuevo Leon je bio poprište najžešćih sukoba između pripadnika narko kartela i vladinih snaga tokom ofanzive koju je u borbi protiv narko kartela pokrenuo 2006. godine tadašnji predsednik Felipe Kalderon.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija