• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

20.06.2015

20:41

PUTIN OTKRIO DETALJE PRIVATNOG ŽIVOTA Tražim muža bivšoj ženi!

Vesti

PUTIN OTKRIO DETALJE PRIVATNOG ŽIVOTA Tražim muža bivšoj ženi!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin otkrio je detalje svog privatnog života tokom sastanka sa međunarodnim novinskim agencijama na marginama foruma u Sankt Peterburgu
ap/photo/reuters

Ruski lider je rekao da održava prijateljske odnose sa svojom bivšom ženom Ljudmilom, kao i sa svojim kćerima Marijom i Ekaterinom, navodi indijska novinska agencija IANS.

Vladimir Putin i njegova bivša supruga Ljudmila posle skoro 30 godina braka objavili su razvod u junu 2013. godine, pripisujući ishod pritisku koji je stvorila stalna pažnja javnosti. Oni su rekli da žele da ostanu bliski prijatelji.

Prema rečima Vladimira Putina i Ljudmile, oni su se razdvojili malo pre njihovog (zvaničnog) razvoda, međutim, održavali su odnos. Bivša prva dama je izjavila da ona i njen muž "praktično ne viđaju jedno drugo".

Putin je rekao da je on ponekad ne ide na spavanje pre dva ujutru jer razgovara sa članovima svoje porodice. U odgovoru na pitanje o svom ličnom životu, ruski lider je rekao: 

- Imam planove za svoju budućnost i dobro sam.

Pored toga, u odgovoru na pitanje o potencijalnoj prvoj dami, Putin je tokom "Q&A" sednice rekao: 

- Prvo moram da nađem partnera za svoju bivšu ženu Ljudmilu, tek tada mogu da brinem za sebe.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija