• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.06.2015

06:35

OD NOVINARKE DO KURVE Ova žena zna sve tajne visoke prostitucije!

Vesti

OD NOVINARKE DO KURVE Ova žena zna sve tajne visoke prostitucije!

Podeli vest

Amanda Gof (41) je radila kao novinar u Londonu. Nakon nekog vremena preselila se u Sidnej, u Australiju gde počela da radi kao poslovna pratnja. Ona je pokrenula lavinu komentara kada je otkrila svoj pravi identitet kao poslovna pratnja visoke klase, pod imenom Samanta Iks


Ona će postati tzv. madam u sopstvenoj agenciji koju namerava da otvori. Agencija će nositi naziv Samanta Iks Anđeli, brojaće 10 žena, a među kandidatima su 60-ogodišnjakinje, kao i udate žene. 

- Nije mi bitno ako imaju lažne grudi ili celulit, važno mi je da li imaju obrazovanje, da li su saosećajne i da li zaista uživaju u društvu muškaraca - izjavila je Amanda. Ona traži žene koje su agenti nekretnina, knjigovođe, samohrane majke, starije dame i udate žene. Kako kaže, ono što je zapravo bitno jeste inteligencija, a ne izgled. 

- Budite najbolja verzija sebe. Mi potcenjujemo muškarce u globalu, ono za čim zapravo žude su intimnost i romantika - dodaje Amanda. 

Amanda je otkrila svoj identitet pre izlaska njene knjige "Navučen - Pohotne tajne Samante Iks, tajne visoke poslovne pratnje", ali kaže da joj je najveća briga bila kako će reagovati njena deca koja imaju šest i osam godina. Oni znaju da je napisala knjigu o seksu, i to je to. Kada budu imali pitanja o tome, ona će im iskreno odgovoriti.
 

 

Nakon što je izašla u javnost kao poslovna pratnja, Amanda je rekla kako je Samanta Iks preplavljena zahtevima, a da ih je sve prihvatila, sigurno bi imala milion dolara. U jednom trenutku, zarađivala je do 6000 dolara za noć, mada je više bila fokusirana da nađe dugoročnog ljubavnog partnera. 

Priznaje da će joj nedostajati ekstravagantni način života, ali će joj novi poziv kao madam dozvoliti da i dalje uživa u svemu. 

Public

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija