• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mirror.co.uk

27.06.2015

14:45

TUNIS, DAN POSLE Turisti se brčkaju u krvavom moru! (FOTO)

Vesti

TUNIS, DAN POSLE Turisti se brčkaju u krvavom moru! (FOTO)

Podeli vest

Dan posle tragičnog napada u kome je poginulo 38 turista, koje su pobili dvojica džihadista, pojedine turiste to nije nimalo uznemirilo.

Naime, samo dan posle straivčnog zločina, pojedinci koji su odlučili da produže svoj boravak u Susu, vratili su se na plažu smrti i ponašaju se kao da na istom mestu samo nekoliko sati ranije, nisu ležali mrtvi.

Kako se može videti na fotografiji koju su prenele svetske agencije, muškarac se brčka u toplom moru i uživa ne hajući što mnogi turisti koji su ostali odaju počast svirepo ubijenim žrtvama.

Na drugoj fotografiji se vidi kako muškarac stoji sa cvećem na plaži, iza njega se bezbrižno brčka nepoznata žena.

AP PHOTO

Sa druge strane su jezive fotografije prevrnutih i krvavih ležaljki, peškiri i stvari za plažu koje su ubijeni poneli da bezbrižno uživaju na odmoru.

Direktor tuniškog hotela Imperial Marhaba koji je bio u centru napada u kome je 39 ljudi ubijeno, rekao je danas da su svi gosti hotela evakuisani.

Pre napada je 75 odsto od 370 soba u hotelu bilo bukirano, što je jedan od najviših stepena popunjenosti u letovalištu Sus gde se hotel nalazi.

AP PHOTO

- Možda danas imamo nula klijenata ali zadržaćemo osoblje. Ovo leto će biti teško, ali imamo poverenja za situaciju dugoročno - rekao je on ispred hotela, dan pošto je jedan naoružani čovek ubio 38 ljudi, mahom stranih turista, na plaži letovališta kod grada Susa, u Tunisu.

Dan posle napada autobusi puni turista idu ka obližnjem aerodrmu Enfidha-Hamamet u nadi da će moći da se vrate kućama. Prema obaveštajnoj grupi SITE, ekstremistička Islamska držav preuzela je odgovornost za napad.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija