• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Manchester Evening News

27.06.2015

17:44

NEUTEŠNA Žena u očaju, jer je izgubila plišanog medu!

Vesti

NEUTEŠNA Žena u očaju, jer je izgubila plišanog medu!

Podeli vest

Britanka Neša Šah (36) neutešna je već dva dana, čak se obratila i medijima za pomoć, jer je u Mančesteru izgubila svog plišanog medveda Babua

 

 

 

Plišanog medu žena je dobila pre četiri godine od prijatelja i od tada se ne razdvaja od njega. Kako kaže, ona ga hrani, spava sa njom i suprugom u krevetu, tretira ga, prosto rečeno, kao bebu.

- Istraumirana sam. Ne mogu da prestanem da plačem od četvrtka, kada sam ga izgubila - rekla je za "Mančester Ivning Njuz" neutešna Neša.

Ona pretpostavlja da joj je plišani meda Babu, obučen u plavo odelce, ispao iz torbe kada je sa suprugom išla na večeru.

Kako je Babua dobila 16. juna, Neša je zamolila sve za pomoć kako bi svog medu dobila nazad pre njegovog rođendana. Bizarno... 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija