• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RT

27.06.2015

19:38

AKCIJA U RUSIJI: Zabranite Koka Kolu i Pepsi!

Vesti

AKCIJA U RUSIJI: Zabranite Koka Kolu i Pepsi!

Podeli vest

Partija penzionera Rusije, koja ima poslanike u državnoj Dumi, poslala je danas apel predsedniku države Vladimiru Putinu da zabrani prodaju Koka Kole i Pepsija duž cele zemlje

 

 

Ideja ove stranke je da zabrana ova dva svetski popularna gazirana pića bude odgovor SAD na sankcije kojima pritiska Rusiju zbog navodne umešanosti u sukob u Ukrajini.

- Kao vid podrške akcijama predsednika države i vlade da uvede kontrasankcije, predlažemo da se zabrani distribucija Koka Kole i Pepsija u zemlji, jer te dve kompanije su glavni sponzori Republikanske i Demokratske stranke u SAD, koje su glavni predlagač i podstrekač uvođenja i održavanja sankcija Ruskoj federaciji - stoji u saopštenju koje je potpisao Igor Zotov, lider stranke. 

Zotov dodaje i da su Pepsi i Koka Kola napici koji loše utiču na zdravlje ljudi i zato pogotovo treba sprečiti njihovu prodaju u Rusiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Svašta

pre 8 godina

Ludaci! Daleko im bila pijana ruska kuća od nas i naše Evrope.

normalan

pre 8 godina

nisu ludaci ,jako dobra ideja. problem je u tome sto to i rusi vole da piju.. ali.sam Ruski narod moze da se organizuje i jednostavno ne konzumira te americke buckurise. . da umanji prodaju tih brendova za 40, 50 % samim tim da smanji priliv novca direktno u dzepove njihovih neprijatelja.. A ameri su neprijatelji.

dobrica milovanović

pre 8 godina

Colu u RF i u Srbiji pravi ista firma koja je kupila licencu od amera. Drugo ta industrija zapoljava stotine hiljada radnika u Rusiji i troši domaću vodu i šećer /bazu kupuju od vlasnika/.A da je bućkuriš jeste.Ko nije pobao stari ruski "BURATINO" i pravi ruski kvas taj može da pije šta hoće.

asid

pre 8 godina

Kako nedavno, pre par sedmica, reče jedan paor iz AP Vojvodine koji proizvodi zdravu poljoprivrednu hranu u emisiji RTS-a Jovana Memedovića koji svojoj deci, ima ih hvala Bogu četvoro, nikako ne dozvoljava konzumiranje pomenutog napitka ali ga zato uspešno koristi kao sredstvo za odvrtanje zavrtnjeva kao i za čišćenje WC šolja!

Dragomir

pre 8 godina

asid,е јеси покварен!Начисто изрезили америчко пиће за које је онај покојник из средње Америке рекао да они са тем пићем чисте канализацију.Од тада ми се то пиће не пије.Несам,бато,русофил али њихов КВАС је закон.Пијем га још из времена када сам био први пут млад.Криво ми је што се чувена боза искварила?На ништа не личи када се купи у продавници.Пиће моје младости је био клакер!А данас тешко да бих га пио.ПИВО ЈЕ,БАТО,ЗАКОН!Не питам за марку ако частиш!

asid

pre 8 godina

Naravno da ću da častim, 'oću i bez razloga a kamoli s' njim ali kad pomenu klaker, piće moje najranije mladosti, ovo predmetno piće je i nastalo od klakera samo je obogaljeno dodavanjem kokaina i sveže ljudske krvi!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija