• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BBC

28.06.2015

11:53

UŽAS U BELGIJI Prevrnuo se bus sa decom, vozač poginuo

Vesti

UŽAS U BELGIJI Prevrnuo se bus sa decom, vozač poginuo

Podeli vest

Britanski autobus sa 34 dece iz Velik Britanije prevrnuo se danas na autoputu u Belgiji, a u nesreći je poginuo vozač

 

Niko od dece nije teže povređen u nesreći koja se dogodila pošto je vozač izgubio kontrolu na delu autoputa u blizini belgijske obale, saopštili su zvaničnici, preneo je Rojters.

Jedan vozač je poginuo, drugi je teško povređen, rekla je gradonačelnica obližnjeg mesta Midelkerk, prenosi Rojters.

Ona je dodala da su deca uglavnom lakše povređena i hospitalizovana.

Britanski Forin ofis je saopštio da njihov konzulat u Belgiji pruža pomoć i blisko sarađuje sa belgijskim vlastima kako bi bili utvrđeni svi detalji incidenta, prenosi Rojters.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija