• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

02.07.2015

21:22

AMERIČKI MILIJARDER TRAMP Putin će spasti Grke ako neće Nemci!

Vesti

AMERIČKI MILIJARDER TRAMP Putin će spasti Grke ako neće Nemci!

Podeli vest

Amerika ima sasvim dovoljno svojih problema, zbog toga rešavanje situacije u vezi sa državnim dugom Grčke treba prepustiti Nemačkoj, smatra američki milijarder i kandidat za predsednika Donald Tramp

Sjedinjene Američke Države ne treba da se mešaju u grčku finansijsku krizu, izjavio je milijarder i kandidat za predsednika SAD Donald Tramp u intervjuu za televizijski kanal „Foks biznis“. 

Ne bih se mešao i previše aktivno učestvovao… Prepustio bih Nemačkoj da izađe na kraj s tim. Mi imamo dovoljno problema“, izjavio je Tramp odgovarajući na pitanje voditeljke šta Amerika treba da preduzme u vezi sa situacijom u Grčkoj. 

Prema njegovom mišljenju, Sjedinjene Američke Države ne treba da zaborave da je „cela situacija sa evrom“ stvorena da bi mogla da konkuriše SAD. 

„Nemačka će se pobrinuti za to. Iskreno govoreći, Vladimir Putin će se verovatno priključiti i spasiti položaj (Grčke), ako Nemačka ne uspe u tome. Tako da mislim da će Grčka biti u boljem stanju nego što ljudi pretpostavljaju“, naveo je predsednički kandidat i dodao da SAD ne mogu da se mešaju u svaki problem.

Ukupan dug Grčke, prema podacima Ministarstva finansija te zemlje od 1. aprila 2015, bio je 312,7 milijardi evra.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija