• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.07.2015

16:47

POGINULA ZBOG SELFIJA Pala sa mosta dok se slikala

Vesti

POGINULA ZBOG SELFIJA Pala sa mosta dok se slikala

Podeli vest

Jedna mlada Ruskinja poginula je u padu sa mosta na kojem je pokušala da napravi fotografiju same sebe sa oblakoderima moskovskog finansijskog centra u pozadini, saopštila je danas ruska policija

 

 

Žrtva, 21-godišnja studentkinja Ruskog državnog univerziteta za turizam i uslužnu industriju, navodno je pokušavala da uslika selfi ispred jedne od moskovskih znamenitosti, ali je u tom pokušaju pala sa mosta.

Do incidenta je došlo sinoć u blizini Moskovskog međunarodnog biznis centra, koji se takođe naziva "Moskovski siti".

Prema preliminarnim informacijama, mlada žena je pokušavala da napravi selfi zajedno sa svojim prijateljima, ali se nije dobro uhvatila za ogradu mosta i pala je sa njega na obalu reke.

Drugi izvori, međutim, navode da je devojka poginula zato što je ograda mosta, na koju se naslonila da bi napravila selfi, bila slomljena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija