• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.07.2015

13:53

LJUBI GA MAJKA! Moj sin Aleksis slabo jede i malo spava, ubi ga ovaj pos'o!

Vesti

LJUBI GA MAJKA! Moj sin Aleksis slabo jede i malo spava, ubi ga ovaj pos'o!

Podeli vest

Grčki premijer Aleksis Cipras slabo jede i spava i retko uspeva da vidi svoju porodicu, izjavila je danas njegova majka za jedan grčki tabloid

- Aleksis u poslednje vreme ne jede, ne spava, ali nema izbora - on ima dug prema narodu koji je položio veru u njega - rekla je Aristi Cipras (73) za nedeljnik "Parapolitika".

Premijerova majka kaže da veoma retko viđa svog sina jer sa aerodroma ide pravo u parlament.

- Nema vremena da vidi svoju decu, kako bi mene mogao da vidi? Kada razgovaramo, kažem mu da uradi najbolje za zemlju i da brine o sebi. On mi kaže da ne brinem i da će sve biti u redu - dodala je ona.

AP PHOTO

Cipras (40) je prošle sedmice bio primoran da prihvati bolni sporazum o reformama od međunarodnih kreditora Grčke kako bi sačuvao mesto te države u evrozoni.

Nekoliko dana kasnije, više od 30 poslanika njegove stranke pobunilo se u parlamentu kada je sporazum došao na glasanje, primoravajući Ciprasa da u petak sprovede rekonstrukciju vlade.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mahnit Besan

pre 8 godina

Zar ovo nije tetka Angelina izjavila, ljubi ga majka?!?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17