• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fakti.org/informer.rs

27.07.2015

11:55

AMERI SATANISTI! U Detroitu postavljena statua đavola visoka tri metra!

Vesti

AMERI SATANISTI! U Detroitu postavljena statua đavola visoka tri metra!

Podeli vest

Američko udruženje Satanin hram, prethodno za to dobivši dozvolu vlasti, otkrilo je u Detroitu spomenik đavolu!

Statua satani-Bafometu izlivena je od bronze, teška je tonu i visoka tri metra. Njena izrada i postavljanje koštali su 100.000 dolara. Bafomet je predstavljen kao idol sa rogovima, krilima i ljudskim telom.

Satanin hram je objavio da će tražiti dozvolu da ovaj spomenik prenese u Oklahoma Siti i postavi ga pored poznatog spomenika Deset Božjih Zapovesti. Ili, u najgorem slučaju, u Litl Rok u Arkanzasu.Vrhuška Sataninog hrama povodom svog "podviga" objavila je: 

fakti.org

"Smatramo da statua koju smo postavili treba da izazove saosećanje kod svih živih bića. Svi koji to požele, sada mogu posedeti na Sataninim nogam u potrazi za nadahnućem ili radi razmišljanja. Zato smo omogućili da se se svi koji su to poželeli prilikom otkrivanja spomenika slikaju sedeći na Sataninim kolenima".

Za ceremoniju otkrivanja statue, "obične ulaznice" bile su 25, a za vip-persone 75 dolara. Prisutne su zabavljali grupa "Vučje oči" i pank-sastav "Sadista".

Postavljanju spomenika Bafometu dosta dugo su se protivile američke verske organizacije i neke javne ličnosti.

fakti.org

Rukovodioci Sataninog hrama su u svojoj kampanji ukazali: 

- U zemlji u kojoj je dozvoljena istopolna ljubav - ne sme biti zabranjena ni ljubav prema đavolu.

fakti.org

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kelovic

pre 8 godina

Ova statua je originalna personifikacija, svih vrednosti američkog društva!

zstoja

pre 8 godina

Po prici Amera koji je bio pre 3 godine u Detroitu i sada na sahranu, kaze da kada je kriza u auto indistriji Detroit izgleda lose, a kad se oporavi auto industrija oporavi se i on. Medjutim sada auto industrija s eoporavila, a on i dalje lose stoji. Tako da u bedi se gluposti najcesce i radjaju.

Zoran

pre 8 godina

Amerika je najveća žrtva Vatikana na svetu. Amerika je dovedena u situaciju da je ceo svet mrzi. Vatikan orvelovskom prpagandom spinuje mržnju sveta na Ameriku, a ustvari komanduje sa njom. Amerika kao neki ludak bombarduje države po svetu, bez pitanja! Amerika je groblje ljudskih prava:Doga je legalna, legalno je pravo na samoubistvo, GMO je u prodaji, Kancer je projekt jkoji e prvo ispitan u Americi, HAARP, Ebola, Eids, itd.., Vatikan je zacrtao da populaciju na zemlji svede na 500 mil. stanovnika i obećao katolicima da će to oni biti. Zato svi katolici podržavaju i ratove Vatikana-NATO-Katolički zemaljski pakao.

nikola

pre 5 godina

satana njegovi andjeli i ostali sluge crknite

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija