• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Agencije

08.08.2015

10:44

BUDUĆI PREDSEDNIK SAD?! Tramp: Žene su debele svinje, lepo je videti ih na kolenima!

Vesti

BUDUĆI PREDSEDNIK SAD?! Tramp: Žene su debele svinje, lepo je videti ih na kolenima!

Podeli vest

Donald Tramp je dominirao republikanskom TV debatom, u kojoj je maltene priznao da je u karijeri koristio rupe u američkim zakonima

Donald Tramp je dominirao republikanskom TV debatom, u kojoj je maltene priznao da je u američkim zakonima koristio rupe u zakonu.

Zahvaljujući uspehu rijaliti programa "Šegrt" izvukao se iz poslednjeg bankrota. Formulu rijalitija Donald Tramp sada primenjuje u trci za republikansku nominaciju za predsedničkog kandidata na izborima 2016. U prvoj TV debati na "Foksu", održanoj u Klivlendu, Tramp je i pored tri moderatora uspeo da izvede šou.

Megin Keli ga je kritikovala zbog seksističkih izjava o ženama kao "debelim svinjama", na šta je Donald odgovorio kako je tada mislio samo na komičarku Rouzi O'Donel, koja ga je uvredila izjavom da je "makro".

Iako je Tramp dobio gromoglasan aplauz, Kelijeva tu nije stala i podsetila ga je da je u "Poznatom šegrtu" za jednu od takmičarki rekao da bi "bilo lepo videti je na kolenima".

- Nemam vremena za političku korektnost, iskreno... Ako vam se to ne dopada, žao mi je Megin - rekao je Tramp.

Niko od ostalih kandidata nije stao u odbranu Kelijeve. Tokom debate jedini koji je ušao u sukob sa Trampom bio je Rend Pol, senator iz Kentakija, koji je pobesneo na Trampovu izjavu da bi izašao na izbore i kao nezavisni kandidat.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija