• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.08.2015

18:11

TRAMP PROTIV ISLAMISTA: Razbio bih džihadiste i uzeo naftu za nas!

Vesti

TRAMP PROTIV ISLAMISTA: Razbio bih džihadiste i uzeo naftu za nas!

Podeli vest

Donald Tramp, jedan od 17 kandidata za nominaciju Republikanske stranke na izborima za predsednika SAD 2016, izneo je svoju strategiju za borbu protiv Islamske države, koja uključuje slanje američkih vojnika na teren i zauzimanje naftnih postrojenja koja su jedan od glavnih izvora finansiranja džihadista

Najvažnije da se džihadistima oduzme kontrola nad naftom, rekao je američki milijarder u izjavi za MSNBC.

- Da vam kažem šta bih ja uradio. Oni imaju puno novca zato što imaju naftu, mnogo nafte. Ja bih žestoko napao svako mesto gde imaju naftu i poslao vojnike u te oblasti. Zauzeo bih naftu- rekao je on.

Tako bi džihadistima oduzeo značajan izvor finansiranja, objasnio je on i dodao da su drugi deo izvora njihovog finansiranja, izgleda, banke.

- Novac ide preko saudijskih i drugih banaka. To morate da presečete. Ja bih uništio primarni izvor njihovog bogatstva, a to je nafta- naglasio je Tramp. 

- A da bi se to uradilo morate da pošaljete vojnike - i ja bih ih razbio. Ali bih ih opkolio i uzeo naftu za našu zemlju. Jednostavno bih uzeo naftu- rekao je on.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miško

pre 8 godina

Sve u ime demokratije. Tako su i u Iraku, Avganistanu...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17