• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.08.2015

13:19

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) BEZ MILOSTI! DŽIHADISTI odsekli glavu Salopeku!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) BEZ MILOSTI! DŽIHADISTI odsekli glavu Salopeku!

Podeli vest

Hrvat Tomislav Salopek ubijen je danas, tvrde pouzdani izvori, a objavio je francuski AFP. Egipatski ogranak Islamske države (ID) tako je ispunio svoju stravičnu pretnju

 

Francuski AFP objavio je na svom Twitter profilu šokantnu informaciju temeljeći je na vesti internet stranice SITE Intel Group.

Društvenim mrežama počela je da se širi i fotografija uznemirujućeg sadržaja, na kojoj se navodno, tvrde islamisti, nalazi mrtvo Salopekovo telo.

Na fotografiji se nalazi se i natpis na arapskom jeziku u kojem se optužuje Hrvatska zbog učestvovanja u borbi protiv IS.

Informaciju je ekskluzivno za Jutarnji list potvrdio i izvor iz egipatskog dnevnika '7 dan' (Alyom Al Sabea).

Državljanin Hrvatske Tomislav Salopek otet je u Kairu 22. jula, a džihadisti su egipatskim vlastima ostavile vreme da oslobode muslimanke iz zatvora ili će u suprotnom Salopek biti ubijen.

Posle objave snimka zatočenog Salopeka pojavile su se informacije da je on slučajno otet i da su džihadisti hteli da uhvate Francuza. Ipak, porodici je sumnjiv vozač kompanije u kojoj je radio Salopek, a koji je navodno bio prisutan prilikom otmice i koga su džihadisti ostavili u pustinji. 

(VIDEO) ISLAMISTI PRETE ZAKLAĆE HRVATA: Traže oslobađanje uhapšenih muslimanki!

SALOPEK IZMEĐU ŽIVOTA I SMRTI! Traže ga egipatski helikopteri


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Đurađ

pre 8 godina

ISIS je projekat Vatikana. Džihadisti su pod komandom Vatikana odsekli glavu Tomislava Salopeka Srbina pokrštenog u tzv.Hrvata u veću slavu satane iz Vatikana. Salopek je žertvovan na oltar satane u veću slavu lucifera. Pa, pa, bivši Srbi, a sad tzv.Hrvati niste valjda mislil da će vas krvava šapa iz Vatikana milovati. Poverovali ste da će vas Vatikan prigrliti u znak zahvalnosti što ste živoj srpskoj deci kamom oči vadili u Jaenovcu? Teško vama u zagrljaju pape. Vi ste genocidna kreacija Vatikana, a ne Kroacija!

jela

pre 8 godina

na ovom svetu kao da postoji neko nepisano pravilo da uvek strada onaj ko je najmanje ili nikako nije kriv za bilo sta i gde je dusa tim ljudima koji mogu oduzeti zivot nevinom bicu na tako brutalan nacin a nisu mu doskora znali ni ime ni prezime ni ko je ni sta je ni cime se bavi ni ima li nekog ko ga voli i ceka i da nije slucajno reinkarnacija boga koji krvnike stavlja na iskusenje njegova dusa je nasla mir u raju a pitaju li se svi oni koji ubijaju nevine gde ce njihova dusa i pred kim ce polagati racune pred bogo, alahom , da li oni mogu spavati poslije ucinjenog nedjela sa svojim krvavim rukama ugasili su oci jednog leptira koji je samo poleteo u pogresnom smeru .

darko

pre 8 godina

smatram da se ovakve slike, mediji trebaju cenzurirati. A koemntari pojedicana na ovom sajtu su zastrasujuci

Marko

pre 8 godina

Почивај у миру Томиславе а молим дебиле да не пишу глупости поводом овога.

nedeljko

pre 8 godina

Neznam zašto morju da ubijaju nedužnu balkansku sirotinju koja tamo ode da hleba zaradi,neka ubijaju Amere,Francuze,Engleze,i sve one koj su bombardovali Irak,Libiju,Siriju i ostale islamske zemlje,neka njih ubijaju svaki minut ili sekund po jednoga ja ih neću osuđivati,jer i zapadnjaci su gori zlotvori od njih,pozdrav. Nedeljko

kristalno jasno

pre 8 godina

E ti koji su taj jad učlinili nad vama uz svo žaljenje, vi ste vezali sa njima zastave u čvor,a isto to ste radili vi u Jasenovcu na stotinama hinjada SRBA!!!

dr

pre 8 godina

Odmah se javiti u ordinaciju radi zakazane lobotomije!

nedeljko

pre 8 godina

I mi smo poslali naše vojnike u neke zemlje da se bore za Američke i zapadne interese kao mirovnjake i tome slično.Šta nam to treba?Kad se neki vrati bez glave ili se i ne vrati biće drži-neda a sami ćemo ,nedaj Bože,biti krivi.Vraćajte naše ljude da čuvaju očerupanu Srbiju a ne tuđe zemlje.Pozdrav.NedeljkoGelić

Mena

pre 8 godina

Strasno, saucesce njegovoj porodici. Da li ce neko zaustaviti najvece zlo na planeti. Kada bi sve zemlje zelele to da zaustave mogle bi, koliko jos nevinih ljudi treba da pogine zarad, necije vere i ubedjenja?

Dragomir

pre 8 godina

Баш сам био непријатно шокиран сазнањем да је изгледа Салопек убијен.Наш премијер је изразио саучешће.Читајући хрватске новине коментатори прихватају позитивно што у нашим новинама читаоци изражавају жаљење ако је Салопек заиста погубљен.Ми можемо да читамо хрватске новине на интернету али нам не дозвољавају да се објаве наши коментари?Они без проблема имају приступ да пишу коментаре који су често увредљиви по нас србе.Иначе они стварно мисле да су хрвати а не непостојећа нација.Све сам србин до србина!Говоре српским језиком и пишу српским писмом.

srba

pre 8 godina

Ma vidise po pesku - pejsazu. Odma su ga ubili.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija