• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Z.

13.08.2015

20:26

BUDALE, OČAJNICI, GUBITNICI...! Ovo je lista Trampovih uvreda!

Vesti

BUDALE, OČAJNICI, GUBITNICI...! Ovo je lista Trampovih uvreda!

Podeli vest

Američki milijarder i kandidat za predsednika SAD Donald Tramp poslednjih dana u žiži je javnosti zbog britkog jezika i potpune političke nekorektnosti...

Po ugledu na strane medije, a nakon što je Tramp nedavno "briljirao" sa izjavama poput one da su "žene debele svinje", te da ih je "lepo videti na kolenima", Informer.rs vam predstavlja nekompletnu listu "omiljenih uvreda" ovog američkog biznismena...

O Šer (poznata pevačica)

- Razumem je... Ona je gubitnik. Sama je, nesrećna, očajna...  

Otpušten iz rijalitija

Inače, Tramp je otpušten iz televizijskog rijaliti takmičenja "The Celebrity Apprentice".
Rukovodilac odeljka za zabavni program televizijske mreže NBC Bob Grinblat rekao je danas da šou neće biti vraćen na program sledeće sezone, ali da hoće u budućnosti i da će biti angažovan nov voditelj.

Televizijska mreža NBC donela je odluku da prekine saradnju s Trampom zbog njegovih negativnih komentara o meksičkim imigrantima, i saopštila da neće više emitovati godišnje izbore za Mis Amerike i Mis univerzuma, koji su bili zajednički poduhvat ove kompanije i Donalda Trampa.
 
Tramp je izjavio da "meksički imigranti donose drogu, kriminal, da su silovatelji", a da pretpostavlja da su "poneki dobri ljudi", dodajući da želi da se izgradi zid duž južne granice SAD.
 
On je kasnije rekao da su njegove primedbe bile upućene američkim političarima, a ne meksičkoj vladi ili narodu.

O Džonu Mekejnu (senator SAD)

- On nije ratni heroj... On je ratni heroj zato što je bio zarobljen. Volim ljude koji nisu zarobljeni, ok?!

O Lindzi Grejam (političar iz redova republikanaca)

- On jednostavno ne deluje kao naročito pametan dečko...

O Džordžu Vilu i Čarlsu Krauthameru (poznati američki novinari)
- Oni su gubitnici... Jednostavno gubitnici... 

O Rosi Odonel (poznata glumica)

- Ona je ekstremno neprivlačna osoba koja ne razume istinu. Ona je grozna osoba. Upropastila je sve što je radila. Ona je siledžija i budala koja udara ljude..

O Hilari Klinton (bivši državni sekretar i kandidat za predsednika SAD)

- Hilari je najgori državni  sekretar u istoriji SAD. Nikada nije postojao toliko loš državni sekretar. Svet je eksplodirao oko nas, izgubili smo sve, uključujući i naše odnose. Nije uradila jednu jedinu dobru stvar dok je bila državni sekretar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija