• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Yahoo.com

22.08.2015

09:35

MASAKR U zgradi vlade na Menhetnu ubio čuvara, pa pucao sebi u glavu!

Vesti

MASAKR U zgradi vlade na Menhetnu ubio čuvara, pa pucao sebi u glavu!

Podeli vest

Bivši radnik Vlade SAD upao je sinoć u federalnu zgradu u Njujorku, ubio čuvara, pa zatim pucao sebi u glavu

Kevin Dauning, bivši radnik Vlade SAD, upao je sinoć u federalnu zgradu u Njujorku, ubio čuvara, pa zatim pucao sebi u glavu, javljaju američki mediji. 

Žrtva pucnjave je čuvar Idisa Kamara. Dauning je ušao na sporedni ulaz zgrade u kojoj su smešteni Sud za imigrante, centar za obradu pasoša i Ministarstvo rada. Pucač je inače bivši radnik Saveznog biroa za statistiku, a motiv napada je još uvek nepoznat. On je, kako prenose američki mediji, bio i bivši pripadnik oružanih snaga SAD. 

Pucao je u Kamaru (53) izbliza, a zatim je prošao kroz skener i krenuo prema liftu, gde je susreo još jednog radnika. U tom trenutku je prislonio pištolj na slepoočnicu i ubio se.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija