• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji list/informer

22.08.2015

18:26

NEZAPAMĆENO ZVERSTVO: Terali Sotonu iz ćerke, silovali je i iskopali oči!

Vesti

NEZAPAMĆENO ZVERSTVO: Terali Sotonu iz ćerke, silovali je i iskopali oči!

Podeli vest

Tinejdžerka (16) iz Argentine grupno je silovana te su joj potom nožem iskopane oči u brutalnom egzorcizmu koji je, prema tvrdnji samih silovatelja, naredio lokalni sveštenik

Devojka se trenutno bori za život u bolnici pošto je preživela ovaj monstruozni čin koji je odobrila njena porodica verujući da ju je opseo Sotona lično 

Starija sestra napadnute devojke, koja joj je sama nakon brutalnog silovanja oči nožem iskopala, tvrdi da joj je verski centar dao nož te da su joj rekli kako ona lično mora da izvrši nasilni čin kako bi je izlečila.

Zastrašujući zločin dogodio se u gradu General Pinedo, u severnoj Argentinskoj provinciji Čako, a starija sestra je uhapšena.

Kada je privedena u policiju, rekla je da je žrtva imala 'vizije'. Pošto se veruje da se demoni boje bola, verovala je da će brutalnošću izlečiti svoju mlađu sestru.

Silovana devojka je osim što je oslepljena, teško povređena i na području genitalija, a policija tvrdi da se sprema za hapšenje grupe muškaraca koja je učestvovala u ovom krajnje nehumanom činu.

Načelnik lokalne policije Pablo Almiron rekao je da su roditelji silovane devojke rekli da je imala 'vizije koza' koje nisu stvarno bile na mestima na kojima ih je viđala te da su se zbog toga obratili evangelističkom centru i njihovom svešteniku sa željom da je oni 'izleče'.

- Ovo je prvi put u mojoj 22-godišnjoj karijeri da sam imao ovakav slučaj, a i javni tužitelj je takođe rekao da nikada do sada nije video tako nešto. Jako je teško objasniti kako se ovako moglo dogoditi jednoj tinejdžerki', zapitao se načelnik policije Almiron.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17