• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.08.2015

10:12

(FOTO/VIDEO) OSUĐEN MONSTRUM Koristio ćerku kao "mulu" za šverc kokaina

Vesti

(FOTO/VIDEO) OSUĐEN MONSTRUM Koristio ćerku kao "mulu" za šverc kokaina

Podeli vest

Kolumbijski sud osudio je jednog oca na više od 14 godina zatvora zato što je prisilio svoju ćerku (11) da proguta 104 kapsula s kokainom, a onda ih prokrijumčari u Evropu

Kako su saopštile vlasti u Kolumbiji, Dijego Mansilja Agilar je proglašen krivim za težak pokušaj ubistva, krijumčarenje droge i zloupotreba maloletnika za počinjenje krivičnog dela. Mansilja je postigao dogovor sa tužilaštvom, u sklopu kojeg je osuđen na 14 i po godina zatvora.

On je uhapšen 21. novembra 2014. godine, tri dana nakon što su lekari u stomaku njegove ćerke otkrili 500 do 600 grama kokaina, podeljeno u 104 kapsula. Devojčica se požalila majci da je boli stomak nakon što se vratila kući pošto je provela neko vreme kod oca.

Vlasti navode da je devojčica trebalo da otputuje avionom u Evropu, verovatno u Španiju, sa kapsulama kokaina u stomaku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija