• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnjik.rs

26.08.2015

11:43

(VIDEO) NOVI SKANDAL TRAMPA! Isterao novinara sa konferencije

Vesti

(VIDEO) NOVI SKANDAL TRAMPA! Isterao novinara sa konferencije

Podeli vest

Američki milijarder Donald Tramp, koji pretenduje na kandidaturu za predsednika SAD ispred Republikanske partije, postao je figura novog skandala.

On je juče izbacio sa pres-konferencije novinara televizije na španskom jeziku "Univižn" Horhea Ramosa.

Ramos je sve vreme pokušavao da postavi pitanje Trampu o ranije objavljenim planovima milijardera za ukidanje davanja državljanstva deci migranata koja su se rodila u Americi.

Biznismen mu je rekao da sedne na svoje mesto i sačeka da mu dozvole da postavi pitanje.

- Nisu vam dali reč. Vratite se u 'Univižn' - rekao je Tramp. Kasnije je zatražio da čuvari novinara koji je nastavio da uzvikuje pitanja izvedu iz sale.

- On je prosto ustao i počeo da viče. Možda je sam kriv. Očigledno je jako emocionalan -prokomentarisao je milijarder ovaj incident.

Pri kraju pres-konferencije, Tramp je ipak dozvolio Ramosu da se vrati i postavi pitanje. Odgovarajući na njega, biznismen je ponovo naglasio da se pridržava čvrste pozicije o nelegalnim imigrantima i zalaže se da svi oni koji se nezakonito nalaze u SAD napuste zemlju.

Pritom, on je podsetio novinara da se i ranije žalio na televiziju "Univižn".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija