• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Sun

09.09.2015

19:56

OTAC IZ PAKLA Trogodišnjeg sina stavio u veš mašinu, dete nije preživelo!

Vesti

OTAC IZ PAKLA Trogodišnjeg sina stavio u veš mašinu, dete nije preživelo!

Podeli vest

Nastavljeno je suđenje majci i ocu optuženima za monstruozno ubistvo trogodišnjeg sina, koje se dogodilo 2011. godine u francuskom gradu Melunu

Kristof Šampenois, 37-godišnji otac, želeo je svog sina da kazni za loše ponašanje, te je odlučio da ga ubaci u veš mašinu.

Jadni dečačić Bastien bio je prepušten na milost i nemilosti centrifugalnoj sili, koja ga je okretala punih pet minuta. 

Roditelji su u početku tvrdili da se njihov sin ugušio u kupatilu. Međutim, njihova petogodišnja ćerka, koja se u trenutku tragedije u kući igrala sa mamom, kasnije je izjavila da je njen mali brat stavljen u veš mašinu za kaznu zbog lošeg ponašanja.

Public

Posle punih pet minuta, otac je odlučio da iz veš mašine izvadi svog sina, rekavši: "Od sada će nas slušati". 

Trogodišnjak je kasnije pogledao brojnim povredama. I otac i majka na sudu su se izjasnili nevinim.

Majka unesrećenog dječaka Charlene Cotte (29) negirala je saučesništvo u ubistvu sina, ali je priznala da je vidjela kada je njen suprug unesrećenog dječaka stavio u veš mašinu, prenosi The Sun.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
badza

pre 8 godina

Ja bih sada oca stavio u ves masinu ali na otkuvavanje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija