• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.09.2015

20:35

REZULTATI OBDUKCIJE Migranti iz hladnjače preminuli u Mađarskoj!

Vesti

REZULTATI OBDUKCIJE Migranti iz hladnjače preminuli u Mađarskoj!

Podeli vest

Migranti čija su beživotna tela pronađena krajem avgusta u hladnjači ostavljenoj u zaustavnoj traci na auto-putu A4 kod austrijskog mesta Parndorf, umrli su još u Mađarskoj, pokazuju rezultati sudsko-medicinske ekspertize koje je objavio Univerzitet medicine u Beču

Lekari su do tog zaključka "sa visokim stepenom verovatnoće" došli posle dvonedeljnih intenzivnih istraživanja, navodi bečki Kurir, prenosi Tanjug.

Takvu pretpostavku iznela je i policija prilikom preliminarne analize beživotnih tela.

Posle konsultacija sa oblastnim tužilaštvom, lekari su predali tela radi sahranjivanja, prenose RIA Novosti.

Kod Parndorfa je 27. avgusta austrijska policija pronašla tela 71 izbeglice, među kojima osam žena i četvoro dece.

Ranije je saopšteno da je sedam osoba - mahom bugarskih državljana, uhapšeno zbog sumnje da su umešane u tragediju, od kojih pet u Mađarskoj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija