• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.09.2015

14:17

NOŽ U SRCE AMERICI! Posle "Meka" Rusija kaznila i "Burger king"!

Vesti

NOŽ U SRCE AMERICI! Posle "Meka" Rusija kaznila i "Burger king"!

Podeli vest

Ruski regulator objavio je da je američki lanac brze hrane Burger King kaznio s 230.000 dolara.

Kršenje pravila otkriveno je u svakom od 78 restorana u Moskvi koje je nedavno posetila inspekcija, rekla je Ana Sergejevna, potparol ruske inspekcije.

U trećini njih utvrđeni su sanitarni prekršaji, a ostala kršenja odnose se na tehničke slove i prava potrošača, navodi se u saopštenju.

Inspektori su zaplenili četrnaest kilograma hrane, a nakon analize regulator je dva restorana zatvorio na 90 dana.

Isti regulator kaznio je s 350.000 dolara lanac francuskih supermarketa Auchan zbog kršenja pravila u moskovskim trgovinama.

Reuters

Ruske vlasti poslale su prošle godine inspekcije u najveći američki lanac brze hrane McDonalds što je dovelo do privremenog zatvaranja desetak restorana, uključujući i one na prestižnim lokacijama u središtu Moskve i blizu Crvenog trga, podseća Poslovni dnevnik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
olga

pre 8 godina

Propade SAD-e zbog Rusa.Videćemo gde su Rusi uskoro sa sve kapo di tuti kapijem Putinom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija