• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mashable.com

19.09.2015

09:16

(UZNEMIRUJUČI VIDEO) LEKARI SPASLI BEBU ranjenu u majčinom stomaku!

Vesti

(UZNEMIRUJUČI VIDEO) LEKARI SPASLI BEBU ranjenu u majčinom stomaku!

Podeli vest

Lekari u gradu Alep u Siriji spasili su bebu koja je bila pogođena gelerom u glavu dok je još bila u majčinom stomaku

Naime, kako prenosi portal Mashable, na internetu se pojavio snimak koji pokazuje neverovatan podvig lekara u bolnici u ovom gradu, koji su bebu izvadili iz majčinog stomaka, nakon što je ona gelerom ranjena u stomak.

Videvši da je deo bombe pogodio i bebu u glavu, lekari su carskim rezom odlučili da je izvade iz stomaka, i da joj uklone geler koji je završio u njenoj obrvi.

Lekari su nakon toga morali da oživljavaju bebu, što im je, na svu sreću, pošlo za rukom, pa se majka i ćerka oporavljaju u bolnici.

UPOZORENJE! OVAJ VIDEO SNIMAK SADRŽI UZNEMIRUJUĆE SCENE:

إصابة جنين داخل رحم أمه بشظية

إصابة امرأة حامل وإصابة الجنين (طفلة) في بطنها.النظام المجرم يحاول إيقاف الحياة في مدينة حلب .صاروخ جو - ارض أطلق على بناء سكني في حي الأنصاري أدى إلى إصابة كامل العائلة ، بين المصابين امرأة حامل .الطاقم الطبي في المشفى كان جاهز للتعامل مع الحالة وتم إخراج الجنين بعملية قيصرية ، وكان الرحم مصاب بشظية مستقرة في أعلى الحاجب الأيسر للجنين والحمد لله العين سليمة تمت خياطة الحاجب والحمد لله الجنين وأمه في حالة جيدة ويتم متابعة علاجهم في المشفى. Posted by ‎مشفى م1 الميداني M1hospital‎ on Friday, September 18, 2015




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija